top of page

BEHANDLINGAR

Alla mina behandlingar börjar med att du får landa på mattan med en kopp te och ett samtal om var du befinner dig just nu. 

Inför behandlingen bäddas du in, fullt påklädd, på bädden. Jag startar med klangskål och chakrabalansering följt av reikihealing eller andningstekniker för att komma ner i kroppen, och in i själen. 

Alla sessioner ser olika ut beroende på din unika energi.

Jag avslutar med chakra balansering och samtal.

Du finner mig på Chapmansgatan 2 i Stockholm. 

Varmt välkommen,

jag ser fram emot att möta dig.

With Love, 

Rosanna

 

IMG_1266.HEIC

 

 

REIKI

Boka här

Den här reikibehandlingen börjar med att jag försiktigt lägger båda händerna på ditt huvud, sedan arbetar jag mig ner till fötterna i en lugn och behaglig hastighet. Det är alltid vackert att se hur energin förr eller senare skiftar för klienten. KI (livskraftsenergi) aktiveras genom hands-on, vilket vi kan känna efter en yogaklass eller annan frigörande aktivitet. Reiki frigör stillastående energi som finns i vår emotionella, mentala och fysiska kropp och skapar ett flöde.

Efter behandlingen har vi ett mjukt samtal om det som kommit upp. 

 

SCHAMANSK ENERGIBEHANDLING

Boka här

Under denna schamanska behandling arbetar jag med stenar, ljud och andningsarbete. En anledning till att du har valt denna session kan vara att du känner att det är något som håller dig tillbaka, att energin behöver hjälp till att flöda igen. Behandlingen avslutas med lugnande Reiki, om tid finns, och samtal om vad som dykt upp.

LIVMODER HEALING

Boka här

En energibehandling med fokus på livmodern där jag ställer in din personliga energi och behov. Jag jobbar med stenar, ljud och aktivt andningsarbete, om kroppen tillåter det.

Denna behandling utförs utanför din kropp för att aktivera flödet inom dig.

Lovely news

HEALING UNDER SEPERATION

Boka här

Ibland blir inte livet som man tänkt sig och man går skilda vägar. Jag är här för att stödja dig som går igenom en separation eller skilsmässa i form av att dela samtal, healing eller praxis för att stärka din inre visdom och självkänsla.

Framförallt vet jag hur ensamt det känns att gå igenom en separation, och jag önskar att vara här för dig som upplever en just nu, precis som jag gjorde.

Vad behöver du?

Om du vill ha mer information, vänligen hör av dig så förklarar jag mer.

Foto: Henrik Wergeland

Client love

Johanna G, Womb healing

Det finns inga ord för vad Rosanna ger. Tydlighet, lugn och en otrolig helande. Livmoderläkningen var något helt nytt för mig och extremt intensivt och fantastiskt. Läkande och grundläggande för alla med en livmoder. Ren magi.

Lotta A, Reiki

Rosanna guidar dig mjukt och ger säkerhet, och jag hade en fantastisk upplevelse. När jag gick därifrån kände jag mig djupt jordad, i balans och med en härlig känsla av mjukhet i hela kroppen. Varma rekommendationer! Tack!

Carolin W, Schamanic treatment

Rekommenderar starkt en schamanisk och en reiki-healingsession med Rosanna, hon är empatisk och lugn och det är som att hon alltid vet vad jag behöver under hela sessionen. Efteråt kände jag mig lugn - som om en sten lyfts från mina axlar, och jag kände mig mycket lättare och friare efter vår session.

bottom of page